SZTE FFI 2021. december

2021. december 21.

Földrajzi és Földtudományi Intézet

2021. december 21.

A National Atlas of Hungary Society kötete első helyezett lett az International Cartographic Association konferencián, Firenzében, a szakmai közönség szavazatainak kategóriájában.

2021. december 07.

A Szegedi Tudományegyetem TTIK Geoinformatikai, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszéke immár XI. alkalommal hirdeti meg a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzverseny magyarországi és határon túli, 9-12. osztályos középiskolai tanulók részére. A felhívás elolvasható ITT!

2021. december 02.

A héten ünnepélyes online eredményhirdetéssel zárult a Földrajzi és Földtudományi Intézet által a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara fennállásának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett Centenáriumi diákpályázat.

Friss Hírek

2024. február 29-én, csütörtökön a „100 éves a szegedi geográfusképzés: földrajztudomány a fenntartható jövő szolgálatában” című előadássorozat első előadása, ahol Vajda Tamás, az SZTE Levéltárának igazgatója bemutatta Kogutowicz Károly iskolateremtő munkásságát, majd ezt követően intézetünk jelen lévő oktatói, illetve a közönség szakmai beszélgetést folytattak az előadóval.

Az érdeklődőknek köszönjük a részvételt.