Videogaléria

A beszélgetés 22:10 perctől kezdődik. Az interjúban Kovács Zoltán akadémikus életpályájáról és szakterületéről, a városi térfolyamatok kutatásáról beszél.

Dr. Kovács Zoltán, a Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára 2022. szeptember 20-án megtartotta akadémiai székfoglalóját. Az előadásról szóló, képgalériával és videóval bővített összefoglaló elérhető itt!

Hol tudsz elhelyezkedni, miután elvégezted a Földrajz, Földtudomány, vagy Földrajz-x szakos tanár képzéseink egyikét? Milyen fizetésre számíthatsz? Mennyi ideig tart, mire állást találsz a diploma megszerzését követően? Nézd meg a videót, és mindenre választ kapsz!


Mit csinál egy átlagember? És egy földrajz vagy földtudomány szakos hallgató? Felvételizz Szegedre földrajz vagy földtudomány szakra, ha igazán izgalmas és pörgős éveket szeretnél eltölteni az érettségi után, és a munkavállalás előtt!


Hol dolgoznak és mit csinálnak a földtudósok, geográfusok és földrajz tanárok? A Földrajzi és Földtudományi Intézetben végzett hallgatók bemutatkozása, üzenetei.

Az SZTE Alma Mater szervezésében megtartott előadás a klímaváltozásról.

Előadó: Dr. Szilassi Péter, főiskolai docens, SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék