tdk_szervezoi_dij_bp

Kiváló TDK Szervezői Díjat kapott Dr. Bajmócy Péter egyetemi docens

Január 12-én került sor a Kiváló TDK Szervezői Díjjak átadására, ahol intézetünk oktatója, Dr. Bajmócy Péter, egyetemi docens is kitüntetésben részesült.

A díjat a felsőoktatási intézményekben és karaikon folyó tudományos diákköri tevékenységet szervező munkatársak elismerésére alapította 2013-ban az OTDT. A TDK Szervezői Díjat azok az intézményi/kari TDT-elnökök,- titkárok, -felelősök és -koordinátorok nyerhetik el, akik helyi és/vagy országos szinten kimagasló színvonalú szervezői munkát végeznek. A díjakat Szendrő Péter, az OTDT örökös elnöke, valamint Szabó István az – az OTDT Titkárságnak is helyet adó – NKFI Hivatal elnökhelyettese adta át.


Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Friss Hírek

2024. február 29-én, csütörtökön a „100 éves a szegedi geográfusképzés: földrajztudomány a fenntartható jövő szolgálatában” című előadássorozat első előadása, ahol Vajda Tamás, az SZTE Levéltárának igazgatója bemutatta Kogutowicz Károly iskolateremtő munkásságát, majd ezt követően intézetünk jelen lévő oktatói, illetve a közönség szakmai beszélgetést folytattak az előadóval.

Az érdeklődőknek köszönjük a részvételt.