SZTE FFI 2021. december

2021. december 21.

Földrajzi és Földtudományi Intézet

2021. december 21.

A National Atlas of Hungary Society kötete első helyezett lett az International Cartographic Association konferencián, Firenzében, a szakmai közönség szavazatainak kategóriájában.

2021. december 07.

A Szegedi Tudományegyetem TTIK Geoinformatikai, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszéke immár XI. alkalommal hirdeti meg a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzverseny magyarországi és határon túli, 9-12. osztályos középiskolai tanulók részére. A felhívás elolvasható ITT!

2021. december 02.

A héten ünnepélyes online eredményhirdetéssel zárult a Földrajzi és Földtudományi Intézet által a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara fennállásának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett Centenáriumi diákpályázat.

Friss Hírek

Az Oktatási Hivatal nyilvántartásba vette a Szegedi Tudományegyetem Geoinformatika MSc szakra vonatkozó indítási kérelmét, így intézetünk képzési kínálata egy új mesterszakkal bővült.

A képzést magyar és angol nyelven is tervezzük indítani. Bővebb információt a szakfelelőstől, Dr. Mucsi László (mucsi@geo.u-szeged.hu, 62/344-397) egyetemi docenstől lehet kérni.