SZTE_TTIK

Köszöntjük leendő elsőéveseinket!

Kedves leendő hallgatóink!


Az elmúlt időszakban a világ alapvetően változott meg, és tudjuk, hogy titeket, mint végzős középiskolásokat ez nagymértékben érintett. Hisszük, hogy jól döntöttél, amikor az SZTE TTIK Földrajz BSc vagy Földtudomány BSc szakja mellett tetted le a voksod!

Mi azon leszünk, hogy az elkövetkező éveiteket színvonalas tartalommal, tudással töltsük meg! De ’geo’snak lenni nem csak tanulás és hard tudomány. Az elkövetkező években reméljük megtapasztaljátok, hogy milyen sokszínű közösség vagyunk, mennyi szórakozási és közösségi lehetőséget nyújt Intézetünk a számotokra! Bátorítunk, hogy légy részese ezeknek az eseményeknek!

Várunk titeket szeptemberben! Addig is kövessetek minket facebookon és instán! És figyeljétek honlapunkat a legfrissebb hírekért!


Üdvözlettel, a Földrajzi és Földtudományi Intézet csapata

Friss Hírek

2024. február 29-én, csütörtökön a „100 éves a szegedi geográfusképzés: földrajztudomány a fenntartható jövő szolgálatában” című előadássorozat első előadása, ahol Vajda Tamás, az SZTE Levéltárának igazgatója bemutatta Kogutowicz Károly iskolateremtő munkásságát, majd ezt követően intézetünk jelen lévő oktatói, illetve a közönség szakmai beszélgetést folytattak az előadóval.

Az érdeklődőknek köszönjük a részvételt.