Nevtelen_terv_1

Gyászhír

Megrendülten tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy kollégánk, tanárunk, barátunk Dr. Csatári Bálint nyugalmazott egyetemi docens, 2019. szeptember 17-én, életének 71. évében elhunyt. Emlékét kegyelettel megőrizzük.


Nevtelen_terv


Dr. Csatári Bálint a Földrajzi és Földtudományi Intézetben a Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszéken, továbbá a Földtudományok Doktori Iskolában évtizedeken keresztül adta át tudását és tapasztalatait. Remek előadói készségével, tudomány- és emberszeretetével számos geográfus generáció szemléletét formálta; nemcsak oktatott, nevelt is. Oktatómunkájához kapcsolódóan számos szakdolgozat, diplomamunka és doktori értekezés készült. Kiemelkedő szerepet töltött be a terület- és településfejlesztő geográfusok képzésében, széleskörű szakmai kapcsolatai révén jelentős mértékben hozzájárult a Földrajzi és Földtudományi Intézetben, és azon belül a Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszéken folyó képzés gyakorlati vonatkozásainak megerősítéséhez, a geográfus diploma munkaerőpiaci elismertetéséhez.


Emlékét kegyelettel megőrizzük.

Friss Hírek

Kedves Hallgató!


Ha az elmúlt időszakban a Szegedi Tudományegyetemen az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 projekt keretében az alábbi szolgáltatásokat igénybe vetted, akkor kérjük önkéntesen segítsd az SZTE munkáját a szövegben található linken elérhető Modulo nyilatkozat jóváhagyásával, ezzel az egyetem számára előírt pályázati kötelezettségeket támogatod.


Az Űrlap belépés után előre fel van töltve adatokkal, így a kitöltése csak 1 percet vesz igénybe!