boritokep

Hallgatói siker a XVI. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencián!

Május 10-12. között az ELTE adott otthont a XVI. OFKD döntőjének, ahol két földrajz alapszakos hallgató is képviselte Intézetünket a Tér- és Geoinformatika Szekcióban.

Arató Csaba a „Gleccserek kiterjedésének változásvizsgálata a műholdas távérzékelés eszközeivel” című dolgozatával vett részt (témavezető: Szatmári József), míg Papp Levente „A közönséges selyemkóró terjedésének vizsgálata és elemzése térinformatikai módszerekkel” című kutatási témáját adta elő (témavezetők: Szatmári József és Szilassi Péter).


Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy Papp Levente országos harmadik helyezést ért el, a főként geográfus mesterszakosokból álló mezőnyben! Ezúttal gratulálunk Leventének és Csabának a sikeres szerepléshez, kutatómunkájukhoz további sok sikert kívánunk!


Papp_Levente


Friss Hírek

Bare_Organics

Kedves Kolléga / Kolléganő!


Örömmel értesítjük, hogy pályázati keretből tovább bővítettük pedagógus-továbbképzéseink palettáját, és 2020-ban immár harmadik alkalommal szervezzük meg az „Új eredmények a földrajzban, új szemléletű földrajzoktatás” című blended típusú képzési programunkat.Friss hírek