DSC1639

A természettudományokkal ismerkedhettek a végzősök

A felsőoktatási intézmény legnagyobb kara évek óta hagyományosan a Szent-Györgyi Albert Agórában tartja nyílt napját, ahová a továbbtanulás előtt álló fiatalokat és szüleiket várják. Szombaton a 7 intézet mind a 16 alapszaka bemutatkozott az eseményen, valamilyen látványos bemutatóval vagy előadással, emellett a start ösztöndíjról, a kollégiumi életről is kaptak tájékoztatást az érdeklődők.

Szögi Franciska egyáltalán nem volt bizonytalan, ő geológus szeretne lenni, így céltudatosan a Földrajzi és Földtani Intézet standjánál állt meg.

A teljes cikk elolvasható itt: https://www.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-termeszettudomanyokkal-ismerkedhettetk-a-vegzosok-4887990/

Friss Hírek

Kedves Hallgató!


Ha az elmúlt időszakban a Szegedi Tudományegyetemen az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 projekt keretében az alábbi szolgáltatásokat igénybe vetted, akkor kérjük önkéntesen segítsd az SZTE munkáját a szövegben található linken elérhető Modulo nyilatkozat jóváhagyásával, ezzel az egyetem számára előírt pályázati kötelezettségeket támogatod.


Az Űrlap belépés után előre fel van töltve adatokkal, így a kitöltése csak 1 percet vesz igénybe!