geojatek

GEOjáték

Kedves Hallgatók és Középiskolás diákok!


A Földrajzi és Földtudományi Intézet egy játékra invitál minden jelenlegi és leendő hallgatót!

Ismerd meg játszva a földrajz és földtudomány színes világát!

A játék keretében A Földrajzi és Földtudományi Intézet előre meghatározott időpontokban, rendszeresen ismeretterjesztő cikkeket jelentet meg, melyeknek köszönhetően a játékosok megismerhetik a a földrajz és a földtudomány színes világát. A cikkekhez mindig mellékelünk egy feladványt, feladatot, rejtvényt, melynek megoldását az olvasmány alapján, vagy kis utánajárással könnyen meg lehet oldani. Az cikkek és a hozzá tartozó feladatok letölthetők INNEN!


A helyes válaszokat a geo@geo.u-szeged.hu email címre kérjük megküldeni!

A játékba bármikor be lehet kapcsolódni, és a megoldásokat visszamenőleg is be lehet küldeni!

A játék előre láthatóan 2019 tavaszának végéig fog tartani, és a legtöbb helyes választ beküldő hallgató, diák értékes könyvjutalomban részesül!
Kérjük, ha a helyes megfejtést csatolmányban küldöd, a file-t nevezd el a saját nevedre, és az email-ben tüntesd fel az elérhetőséged!

Gyere és játssz velünk, ismerd meg, milyen témákban kutatnak a Földrajzi és Földtudományi Intézet munkatársai, kapcsolódj be a tudományba és zsebeld be a jól megérdemelt jutalmat!

Friss Hírek

Bare_Organics

Kedves Kolléga / Kolléganő!


Örömmel értesítjük, hogy pályázati keretből tovább bővítettük pedagógus-továbbképzéseink palettáját, és 2020-ban immár harmadik alkalommal szervezzük meg az „Új eredmények a földrajzban, új szemléletű földrajzoktatás” című blended típusú képzési programunkat.Friss hírek