DSC1639

A természettudományokkal ismerkedhettek a végzősök

A felsőoktatási intézmény legnagyobb kara évek óta hagyományosan a Szent-Györgyi Albert Agórában tartja nyílt napját, ahová a továbbtanulás előtt álló fiatalokat és szüleiket várják. Szombaton a 7 intézet mind a 16 alapszaka bemutatkozott az eseményen, valamilyen látványos bemutatóval vagy előadással, emellett a start ösztöndíjról, a kollégiumi életről is kaptak tájékoztatást az érdeklődők.

Szögi Franciska egyáltalán nem volt bizonytalan, ő geológus szeretne lenni, így céltudatosan a Földrajzi és Földtani Intézet standjánál állt meg.

A teljes cikk elolvasható itt: https://www.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-termeszettudomanyokkal-ismerkedhettetk-a-vegzosok-4887990/

Friss Hírek

Az Oktatási Hivatal nyilvántartásba vette a Szegedi Tudományegyetem Geoinformatika MSc szakra vonatkozó indítási kérelmét, így intézetünk képzési kínálata egy új mesterszakkal bővült.

A képzést magyar és angol nyelven is tervezzük indítani. Bővebb információt a szakfelelőstől, Dr. Mucsi László (mucsi@geo.u-szeged.hu, 62/344-397) egyetemi docenstől lehet kérni.