MEGÚJULT AZ MFT HONLAPJA: A KÖNYVTÁRRA VONATKOZÓ TARTALMAK

Kedves Érdeklődők!


Örömmel tájékoztatjuk, hogy az MFT könyvtára ismét nyitva áll az érdeklődők számára. Honlapukon találják híreiket, a könyvtárhasználattal kapcsolatos információkat, és ott tekinthetik meg a folyamatosan frissülő katalógusokat, ismertetéseket értékeikről, beszerzéseikről.

A könyvtári tartalmak a Magyar Földrajzi Társaság honlapján ide kattintva érhetők el: https://www.foldrajzitarsasag.hu/konyvtar


A fejléc alsó menüsorában található elemekre kattintva olvashatják különböző könyvtárról szóló információkat. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy technikai okokból kifolyólag a honlapot asztali számítógépen vagy laptopon a legmegfelelőbb böngészni.

A könyvtár előzetes egyeztetés alapján látogatható. Kérjük, hogy kutatási szándékát jelezze Kiesz Réka könyvtárosnak az alábbi elérhetőségek egyikén:

email: konyvtar@foldrajzitarsasag.hu

telefon: 06/20 278-9514

A könyvtári állomány feltárását és kutathatóságának lehetővé tételét a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány támogatja.


Amennyiben a honlappal kapcsolatban kérdés merülne fel, forduljon bizalommal a Magyar Földrajzi Társaság titkárához, Jeney Lászlóhoz!

email: titkar@foldrajzitarsasag.hu

telefon: 06/20 313-9711


Friss Hírek

2024. február 29-én, csütörtökön a „100 éves a szegedi geográfusképzés: földrajztudomány a fenntartható jövő szolgálatában” című előadássorozat első előadása, ahol Vajda Tamás, az SZTE Levéltárának igazgatója bemutatta Kogutowicz Károly iskolateremtő munkásságát, majd ezt követően intézetünk jelen lévő oktatói, illetve a közönség szakmai beszélgetést folytattak az előadóval.

Az érdeklődőknek köszönjük a részvételt.