OTDT Mestertanár Aranyérmek az Intézet oktatóinak


2019. október 31.-én a XXXIV. Országos Diákköri Konferencia központi zárórendezvényén az MTA Dísztermében adták át az OTDT Mestertanári Aranyérmeket. E kiemelkedő díjakat kétévente kaphatják meg az oktatók-kutatók.

A Mestertanári Aranyérmet azok az oktatók-kutatók kaphatják, akiknek a hallgatói legnagyobb sikerekkel szerepeltek az elmúlt időszak országos diákköri konferenciáin, és akik legtöbbet tettek a diákköri mozgalomért témavezetőként, szervezőként, zsűritagként, opponensként. Országosan 58 díjat osztottak ki, szekciónként 1-4-et. A Szegedi Tudományegyetem TTIK Földrajzi és Földtudományi Intézetéből idén két oktató is ebben az elismerésben részesült, Dr. Bajmócy Péter András egyetemi docens (Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék, Fizika, Földtudományok és Matematika Szekció) és Dr. Kiss Tímea egyetemi docens (Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék, Fizika, Földtudományok és Matematika Szekció).

Friss Hírek

2024. február 29-én, csütörtökön a „100 éves a szegedi geográfusképzés: földrajztudomány a fenntartható jövő szolgálatában” című előadássorozat első előadása, ahol Vajda Tamás, az SZTE Levéltárának igazgatója bemutatta Kogutowicz Károly iskolateremtő munkásságát, majd ezt követően intézetünk jelen lévő oktatói, illetve a közönség szakmai beszélgetést folytattak az előadóval.

Az érdeklődőknek köszönjük a részvételt.